Vlerësimi Temave:
  • 0 votim(e) - 0 Mesatarja
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lexoni rregulloren para se të postoni!
Exclamation 
Mirë se vini, në këtë temë kërkoj të njiheni me disa rregulla mbi këtë forum dhe 3 pika kryesore përsa i perket temave të cilat ju do hapni.

1. Kontrolloni arkivën: Kërkojmë të kontrolloni arkivën për një arsye të thjeshtë. Nëse tema që ju kërkoni të hapni ndodhet e hapur në këtë forum ju do të kurseni kohë duke postuar dhe do mund të merrni ndihmën më shpejt.
  2. Përshkrim i saktë: Nëse ju bëni një përshkrim sa më të qartë dhe saktë të problemit tuaj, do të kurseni kohën e anëtarëve. Anëtarët do ta kene më të thjeshtë tju vinë në ndihmë.
  3. Një titull përshkrues: Një titull përshkrues mbi problemin tuaj do të ngjallë interesin e anëtarëve nëse janë në gjendje apo të gatshëm tju ndihmojnë rreth problemit tuaj. Pra shkurt, titulli i temës të jetë në përmabajtjen e problemit tuaj dhe jo: [ndihmë shpejt, më ndihmoni, etj.].

Forumi Ndihmoni njëri-tjetrin:

• Temat që do të hapen pa dashur/gabimisht në këtë forum, do kalohen në forumet përkatëse. Postimet jashtë përmbajtjes së temës do të fshihen.

• Shkëmbimi i adresave në forum është i ndaluar, adresat shkëmbejini me mesazhe private. Postimet që kanë adresa në përmbajtjen e tyre do të fshihen automatikisht dhe anëtarët do të paralajmërohen!

Ju uroj sa më pak probleme e sa më shumë pasion për tu ardhur në ndihme anëtarëve.

Shko tek sektori:

Userat që po e shikojnë temën për momentin: 1 Vizitorë